Over mij

Welkom! Ik ben Thiba. Ik startte deze website als portfolio en deel ik projecten waar ik met plezier aan heb gewerkt. Ondertussen is deze website uitgegroeid naar een persoonlijke blog. Waar ik mijn zoektocht naar een zinvol en duurzaam bestaan deel, waarin de natuur altijd een grote rol speelt.

Hoe het allemaal begon…
Mijn vooropleiding deed ik op het Nimeto Utrecht, hier ontstond mijn passie voor grafische vormgeving.
Maar ik merkte dat ik meer wilde dan mooie campagnes neerzetten. Berichten over klimaatverandering kwamen steeds vaker voorbij. Deze berichten waren mij niet vreemd, maar hoe meer ik mij verdiepte in onderwerpen als oceaanvervuiling en de opwarming van de aarde. Hoe meer ik zelf kleine veranderingen aanbracht in mijn leven.  

In het derde jaar van het Nimeto, liep ik stage bij platform De Betere Wereld. Daar kwam ik in contact met duurzame merken, vegetarische en vegan hotspots en initiatieven met een mooi verhaal.
Na het Nimeto wilde ik mijn ontwerp skills naar een hoger niveau brengen, niet alleen op het gebied van techniek. Maar mijn vaardigheden inzetten om bij te dragen aan een duurzame, bewuste en eerlijke wereld.

Ik startte met de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn eerste stage bracht ik door bij de Plastic Soup Foundation. Bij deze organisatie werkte ik in een internationaal team en voelde mij meteen thuis. In het tweede jaar van mijn studie koos ik dan ook voor een internationaal project met de Copenhagen School of Design and Technology (KEA).
Mijn laatste schooljaar bracht ik door bij Milieudefensie, ik liep daar een half jaar stage en mocht mijn afstudeerproject in opdracht voor deze Nederlandse milieuorganisatie.
In de zomer van 2019 studeerde ik af. Meer over deze stages en projecten lezen, bekijk dan mijn portfolio.